PUBLICITAT

La Creu Roja formarà a dos monitors de cada comú

  • El curs de primers auxilis serà transmès després a la resta de personal
P.G.
ENCAMP

Periodic
Voluntaris de la Creu Roja Andorrana. Foto: TONY LARA

Els comuns de les set parròquies han d'elegir dos monitors o dos persones de les respectives plantilles de cada corporació per a la formació d'un curs que impartirà la Creu Roja. Aquest és un dels convenis que es va aprovar en la darrera reunió de cònsols i que servirà per tenir coneixements de primers auxilis.

Segons va informar Miquel Alís, es preveu que les dues primeres persones elegides per cada corporació per al curs, després hauran de formar a la resta de personal del comú que ho necessiti. Ara, els comuns han de decidir quins seran els primers en formar-se. Des d'agents de circulació, a monitors de jovent i inclòs a treballadors de les escoles bressol, tots aquests podran tenir accés a aquesta formació impartida des de la Creu Roja.

Aquesta formació és considera indispensable davant d'alguna situació en que perilla la salut i inclòs la vida d'una persona. És per aquest motiu que els comuns han de valorar quines persones són les més adequades per rebre aquesta formació i per després poder transmetre-les.

ALTA DEMANDA AL CONSELL DE TURISME / La creació del Consell de Turisme d'Encamp i el Pas de la Casa estava prevista per a la darrera sessió de Consell de Comú, però s'ha hagut de retardar una mica perquè, segons va explicar el cònsol major, Miquel Alís, s'han rebut més demandes d'empresaris que en volen formar part de les que són necessàries.

L'òrgan, que haurà de gestionar iniciatives conjuntes entre el sector públic i el privat per a la promoció del turisme, ha cridat l'atenció de més particulars dels que es preveien inicialment, i és per això que el cònsol va anunciar que es posposarà fins a la propera Junta de Govern la creació del Consell de Turisme perquè s'ha de fer un sorteig per decidir quines empreses hi podran participar. Alís es va mostrar satisfet d'aquest èxit de convocatòria durant la darrera sessió del consell del comú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT