PUBLICITAT

Un error a l'eslàlom deixa Esteve fora de la súpercombinada

  • Acaba 47è al descens però després enforquilla a una porta a la primera cita de la Copa del Món de Wengen
EL PERIÒDIC
WENGEN

Periodic
El croata Ivica Kostelic, guanyador ahir a Wengen, durant el descens d'ahir de la súpercombinada Foto: AP / DIMITAR DILKOFF

Kevin Esteve va tenir ahir l'ocasió de comprovar el seu estat de forma contra els millors del planeta a la Copa del Món que es disputa a Wengen (Suïssa). L'andorrà, però, no va poder finalitzar la súpercombinada per una errada en la segona prova, la de l'eslàlom, quan al descens havia marcat el 47è millor temps. Avui tindrà una nova oportunitat a la cursa de descens. Ahir el guanyador va ser el croata Ivica Kostelic amb un crono de 2min 40,44s en el globla, després que recuperés el temps perdut en el descens en un eslàlom magistral.

Esteve va fer un descens correcte, tot i que amb algunes errades que li van fer perdre temps. Amb tot, l'ocasió estava a l'eslàlom, però quan estava a punt de creuar la meta, va enforquillar en una de les portes i va acabar desqualificat. El director tècnic de la FAE, Carles Visa, desplaçat a Wengen, va dir que la seva baixada havia estat «correcta» i que s'havia de mirar el punt positiu del dia: «L'anàlisi del descens li servirà per demà (avui)». ¿I què va fer al descens? Doncs, en paraules de Visa va fer «una errada en un lloc clau, just abans de la zona més plana, i això li ha fet perdre velocitat i li ha costat clar al pla». Visa també hi va afegir que la pista estava «deteriorada per la calor «i amb la pista marcada ha agafat un forat que li ha fet fer l'errada». Avui Esteve tindrà una nova oportunitat, amb la disputa del descens de la Copa del Món.

ESLÀLOM FIS A LA THUILE / Ahir no es va disputar tampoc la Copa d'Europa masculina a Patscherkofel (Àustria) per la pluja, però altres membres de la FAE van competir a la Thuile (Itàlia) a un eslàlom FIS amb molts abandonaments per la calor, que va perjudicar sobretot als números alts, entre ells Ferran Huertas, Artur Pallàs i Arnau Puig, que no van acabar la primera mànega.

VICTÒRIA DE PALLÀS A MERIBEL / Carmina Pallàs va donar ahir una alegria en vèncer a l'eslàlom gegant del Critérium Regional Minimes de Meribel i Courchevel d'infants II, a pocs dies de l'inici del Trofeu Borrufa. Al mateix escenari, Sara Raméntol va caure a la primera mànega, però a la segona va fer el tercer millor temps.

BIATLÓ: LAURA SOULIÉ A LA COPA DEL MÓN / Avui torna la Copa del Món de biatló amb Laura Soulié a la sortida de Ruhpolding (Alemanya). L'andorrana disputa la segona prova del calendari, després que dijous sigués a la cursa dels 15 quilòmetres individuals. Avui, els 7,5km esprint.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT