PUBLICITAT

El FC Andorra, el BP i el CVA defensen els seus fortins

  • El Ral·li d'Andorra d'Hivern i la segona cita de les G.SèriesBPA completen el dissabte esportiu a casa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Quedar-se a casa avui no té sentit. L'oferta esportiva del cap de setmana és amplíssima. Durant tot el dia el Ral·li d'Andorra d'Hivern marxa per les carreteres, al vespre la cita seran les G.SèriesBPA, i mentrestant, futbol, futbol sala i vòlei.

FUTBOL

Arriba l'Almacelles, el partit més important

És per posar-se seriosos el partit d'avui a Aixovall. És el matx més important de la temporada perquè l'EFAC Almacelles és el gran rival del FC Andorra. Els tricolors són líders amb 39 punts, només un més que els catalans. El partit d'aquesta tarda (16.00, Aixovall), serà l'últim de la primera volta de la Lliga en Primera Territorial, el que significa que serà el duel amb què es tancarà la temporada al final de la segona volta. Amb la igualtat que existeix entre els dos equips, treure tres punts avui per a l'Andorra suposaria respirar una mica respecte a un rival que cedeix tan poc terreny com els homes de Richard Imbernón. Vet aquí la importància capital d'aquest enfrontament.

El club espera que Aixovall respongui com ho va fer la setmana passada contra el Linyola, i fins i tot més. L'Andorra compta amb tota la plantilla, a excepció del sancionat Cristian, el que farà variar algunes posicions en atac.

FUTBOL SALA

El BP li té moltes ganes al Puertollano

Va dir Carlinhos dijous en roda de premsa que el BP Andorra li té ganes al Puertollano. Cal explicar que els castellans van deixar els tricolors fora dels play-off de la temporada passada, i que aquesta en el partit de la primera volta van empatar a 4 gols quan el BP guanyava 2-4. Més ingredients, a les 18.30 al Poliesportiu.

VÒLEI

El retorn de l'Andorra és contra l'Eivissa

El CV Andorra porta deu partits, dels quals n'ha guanyat set i per això és quart a la Lliga FEV. Els andorrans no van entrar en joc la setmana passada gràcies al calendari, però avui reben l'Eivissa pensant només en vèncer. Els balears, que són sisens, venen de guanyar el Llars Mundet 3-0.

MOTOR

Les G.SèriesBPA, amb Toni Elías

Un dels atractius de la segona jornada de les G.SèriesBPA d'avui serà la presència de Toni Elías al comandament d'un Mini i amb l'andorrà Àlex Bercianos de company d'equip. Amb tot, l'objectiu de tots serà la classificació general, on Marc Gutiérrez és el líder després d'una primera jornada frenètica. La lluita entre Protos i Turismes segueix viva.

DIUMENGE

El River i la Lliga a casa; el VPC fora

Demà l'interès estarà al Poliesportiu d'Andorra (17.00) on el River rep el Lan Mobel ISB, però també a Aixovall amb la Lliga de futbol. El VPC jugarà fora contra la Saudrune.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT