PUBLICITAT

ApC continua criticant la pròrroga pressupostària

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Eusebi Nomen conversa amb el Síndic genera, Josep Dallerès. Foto: TONY LARA

El grup parlamentari d'ApC va demanar a la Sindicatura que li trameti una còpia dels informes tècnics demanats sobre el Reglament de pròrroga pressupostària de l'exercici 2011, ja que el termini per prendre accions legals finalitza el 27 de gener. ApC va fer aquesta demanda després que el passat 5 de gener ja fessin arribar al Síndic general una carta sol·licitant que es prenguessin les mesures escaients «per preservar les competències legislatives del Consell General» davant de la publicació del Reglament.

El president del grup parlamentari d'ApC, Eusebi Nomen, va recordar a l'ANA que ja han transcorregut vuit dies i que «el temps se'ns tira a sobre» ja que el termini per les accions legals que el Consell pugui emprendre per preservar les seves competències legislatives és de quinze dies i, per tant, finalitza el 27 de gener del 2011.

A més, Nomen va posar de relleu que un cop analitzada la nota informativa que l'Executiu va fer arribar als mitjans de comunicació sobre el decret, es constata, segons ell, «la feblesa legal dels arguments emprats pel Govern que no fan més que confirmar la veritable invasió competencial que Govern està fent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT