PUBLICITAT

Els agents privats lideraran el nou Club de Turisme de Canillo

  • El Comú cofinançarà el projecte, que arrencarà amb vistes en aquest estiu
EVA ARASA
CANILLO

Periodic
La cònsol menor, Mònica Bonell, i Enric Torres, ahir. Foto: TONY LARA

Canillo va donar ahir el tret de sortida al Club de Turisme de la parròquia amb una presentació pública a l'auditori del Palau de Gel, en la qual van participar un centenar de persones. Es tracta d'una associació que estarà liderada pel sector privat i cofinançada entre els empresaris i el Comú per tal de desenvolupar idees per millorar el producte turístic de la parròquia.

El responsable d'aquest projecte, Enric Torres, va explicar, amb paraules recollides per l'ANA, que la seva voluntat és que s'afiliïn a l'associació el màxim d'empresaris de Canillo relacionats amb el turisme, i també que el primer objectiu és començar a treballar amb el producte d'aquest estiu, ja que es preveu que el club es comenci a reunir en les pròximes setmanes. Pel seu cantó, el cònsol de Canillo, Enric Casadevall, va afegir que seran els privats els que decidiran quines iniciatives es tiren endavant –unes iniciatives que, finalment, es finançaran entre ambdues parts. De fet, el Comú ha incrementat la partida de Turisme en uns 150.000 euros per tal de crear i desenvolupar el Club de Turisme.

El Comú canillenc va presentar ahir la declaració de Canillo com a destinació turística. L'objectiu és, tal com tal com va recordar Casadevall, «fer que tot el poble sàpiga que viu del turisme» i que siguin conscients que, si no vénen turistes, el seu lloc de feina es pot veure afectat. L'objectiu, tal com va afegir la cònsol menor, Mònica Bonell, és unir esforços per potenciar la destinació de turisme de muntanya sostenible, treballant sobre sis eixos: l'estació d'esquí, la natura, el Santuari de Meritxell, el comerç de muntanya, el benestar i la salut de muntanya i la formació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT