PUBLICITAT

Nova visita de la UEFA

  • La situació del Comunal continua encallada en el lloguer i el Pla d'Urbanisme, tot i que se segueix treballant
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els membres de la UEFA inspeccionen l'Estadi Comunal amb el cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila, durant la visita del 28 d'octubre de 2009 Foto: ONA MORANTE

La UEFA torna a insistir, i la pròxima setmana serà de nou a Andorra amb una petita representació per analitzar amb les autoritats andorranes quina és la situació a l'Estadi Comunal, després d'anys de treballs a l'ombra. La cita serà el pròxim dijous i en ella hi tornaran a ser un dels vicepresidents, Joseph Mifsud, el director d'Estadis i Seguretat, Thierry Favre, i una tercera persona que gairebé amb tota seguretat seria el mànager de Programes d'Assistència, Mohamed Taa. Tots seran acompanyats pels membres de la Federació Andorrana de Futbol, però sobretot pel cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila, que és qui treballa per desencallar la situació amb el Pla d'Urbanisme i el lloguer al centre de tot. El secretari d'Estat, Manel Blasi, intentarà ser-hi també tot i no tenir-ho de moment a l'agenda.

La presència de la UEFA servirà per intentar donar una altre cop de mà a una situació que s'allarga amb el temps. La darrere reunió amb els membres de la UEFA data de finals del 2009, i des de llavors els avançaments han estat en estudiar la situació i intentar reconduir el tema del lloguer i el Pla d'Urbanisme, cosa que és «molt complicat», segons paraules del cònsol menor.

Dimecres hi va haver una reunió entre el Comú i la FAF on «no es va avançar res», segons Vila, perquè tot va ser per informar-se mútuament de la situació. Amb tot, la FAF va dir ahir en boca del seu president, Toni Giribet, que la intenció és que les obres comencin «el pròxim agost», tot i que Vila va assegurar al respecte: «Ells volen una data d'inici però no em puc comprometre perquè continuem treballant en el tema». Per la seva part, el secretari d'Estat d'Esports, Manel Blasi, va informar ahir que el seu departament ha fet «els deures», ja que s'ha obert «una partida econòmica que no és molt gran però que no vol dir que altra entitat, posem la UEFA, que tingui una millor situació econòmica que nosaltres, no la millori». En tot cas, aquesta partida, que comptaria amb uns 200.000 euros, depèn sempre «de què s'aprovi el pressupost», segons Blasi, Així mateix, el secretari d'Estat hi va afegir que, en el cas del Comunal, «la pilota està al Comú».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT