PUBLICITAT

Laura Soulié tanca la cursa de 15km última «amb problemes a la carrabina»

EL PERIÒDIC
RUHPOLDING

La primera cursa de la cita de la Copa del Món de biatló que es disputa a l'estació alemanya de Ruhpolding va tenir com a desgraciada protagonista l'andorrana Laura Soulié, que va acabar última després d'una cursa per oblidar, on la seva carrabina no va funcionar com tocava.

«He tingut problemes amb la carrabina, he fallat les cinc primeres boles i sabia que tindria problemes amb els altres tirs; els tècnics arreglaran la carrabina per competir dissabte en bones condicions». L'andorrana va tenir un dia per oblidar. Per culpa de les errades en els tirs, Soulié es va veure obligada a fer diverses voltes de penalitat, el que la va endarrerir fins l'última posició d'aquesta primera prova de la Copa del Món. La pròxima cursa de la corredora de biatló serà demà dissabte, a la mateixa estació, amb els 7,5km esprint. Una cosa a favor de l'andorrana és que, esquiant, ahir es va trobar bé: «He anat a fons i això em prepara per l'esprint».

SENSE COPA D'EUROPA / Ahir s'havia de disputar una prova de la Copa d'Europa a Patscherkofel (Àustria), amb Marc Oliveras i Nil Ruiz a la sortida, però la pluja va obligar a ajornar la jornada. Avui serà el descens.

AVUI, COPA DEL MÓN PER ESTEVE / A Wengen (Suïssa), Kevin Esteve competeix avui a la súpercombinada de la Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT