PUBLICITAT

Benet promociona a Madrid la pràctica del cicloturisme i del senderisme a Andorra

  • El ministre anuncia que al llarg d'aquest any estaran disponibles 54 rudes de senderisme per les diferents parròquies
13012011madrid
El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, durant la presentació de les novetats de cara a la campanya turística d'estiu a Andorra aquest migdia a Madrid. Foto: SFG
El ministre Claude Benet s'ha traslladat aquest dijous a Madrid per presentar als mitjans de comunicació les novetat turístiques de cara a la temporada d'estiu. Benet ha remarcat la voluntat de diversificar l'oferta i ha apuntat el cicloturisme i el senderisme com dues de les àrees de turisme esportiu que pretén promocionar.
El ministre de Turisme, Comerç i Indústria,  ha estat acompanyat en la roda de premsa pel director general d'Unipublic empresa organitzadora de La Vuelta a España, Javier Guillén, i del ciclista Igor Anton. El ministre ha explicat l'esforç realitzat al Principat per a la planificació de vint rutes per ciclistes pels ports de muntanya d'Andorra, amb una xarxa de més de 200 quilòmetres en total, en les quals s'inclou informació sobre la dificultat dels trams. Així mateix, segons informa l'agència Efe, Claude Benet ha informat que "al llarg del 2011" estaran disponibles 54 rutes de senderisme per les diferents parròquies, reafirmant Andorra com a destinació de turisme esportiu.

Benet ha aprofitat per recordar l'acord signat amb els organitzadors de La Vuelta a Espanya que permetrà difondre la marca a Andorra a Espanya i en tots els països que segueixen l'esdeveniment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT