PUBLICITAT

La guia de les Valls del Nord compta per primera vegada amb la participació de privats

  • Se n'han editat 42.000 exemplars i es començarà a distribuir la setmana vinent a Fitur
  • Està enfocada sobretot a l'estiu i engloba totes les activitats que ofereix Vallnord
13012011_guia
El conseller de Turisme de la Massana, David Baró, el director general de Vallnord, Martí Rafel, i el conseller de Turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel, presenant la nova guia a la Casa Rull de Sispony.. Foto: TONY LARA
La Massana, Ordino i Vallnord han presentat aquest dijous la tercera edició de la guia de les Valls del Nord, de la qual se n'han editat 42.000 exemplars i es començarà a distribuir la setmana vinent a Fitur, la fira de turisme que se celebra a Madrid, per promocionar el turisme d'estiu. En la seva elaboració hi han participat per primera vegada els agents privats de les dues parròquies, que estan presents a la Taula de Turisme de les Valls del Nord. D'aquesta manera, s'han inclòs les iniciatives turístiques privades, s'ha posat més èmfasi en les activitats equines, s'ha fet un esforç per incloure el màxim de dates dels esdeveniments per facilitar la venda d'estades, i s'ha detallat molt més la informació d'hotels i restaurants. Com a novetats, la guia d'és molt més visual i s'ha ordenat per pobles.

La Massana i Ordino han destinat un total de 38.000 euros a la nova guia de les Valls del Nord, que inclou tota la informació turística de les dues parròquies, enfocada sobretot a l'estiu, a més d'englobar totes les activitats que ofereix Vallnord i per tant, actuar com a fulletó d'estiu de l'estació. L'objectiu és fer una guia atractiva, i per això, en aquesta edició, s'han potenciat les imatges en detriment del text, tot i que també vol ser una eina útil i amb la informació ben ordenada. El fet de fer la guia conjuntament també suposa un estalvi econòmic per a les dues parròquies i un avantatge pel visitant, que en un sol fulletó té tota la informació de les Valls del Nord.

Es tracta de la primera edició que ha comptat amb la participació dels privats a l'hora d'elaborar-se. Per aquest motiu, a demanda del sector privat s'han destacat activitats com el senderisme o les passejades a cavall, que són les que, segons la seva experiència, més interessen al client. Per poder vendre millor la destinació i amb la màxima antelació, també s'ha fet un esforç per incloure el màxim de dates concretes de tots els esdeveniments.

De cara a l'estiu, Vallnord té previst invertir en els circuits, infraestructures i manteniment del Bike Park, que és el producte estrella. En aquest sentit, el director general, Martí Rafel, ha anunciat que adquiriran una segona màquina per fer-ne el manteniment. A nivell de les activitats familiars, també està previst implementar millores en les adreçades als més petits.

Pel que fa a la Massana, el conseller de Turisme, David Baró, ha dit que la principal novetat de l'estiu seran les passejades a cavall pel Comapedrosa, una activitat que l'any passat ja es va iniciar com a prova pilot i que enguany ja comptarà amb sortides regulars. De la seva banda, el conseller de Turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel, ha destacat la continuïtat que tindran les visites guiades al poble, i l'Ultra Trail com a esdeveniment esportiu de referència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT