PUBLICITAT

ApC qüestiona l'adjudicació de la tarima emprada per Sarkozy

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El grup parlamentari d'Andorra pel Canvi va entrar ahir a la Sindicatura una pregunta on es qüestiona el subministrament i muntatge de la tarima de l'escenari que es va utilitzar durant la visita del copríncep francès, Nicolas Sarkozy el passat 29 de juliol, i des d'on es va dur a terme l'al·lució pública a la Plaça del Poble.

ApC posa de relleu que l'import de la tarima, concretament 15.690 euros, no es pot fer com a adjudicació directa segons disposa l'article 54.2 de la Llei de contractació pública ja que supera l'import de 12.021 euros. En aquest punt, ApC vol saber sota quina disposició s'ha fet aquesta adjudicació directa.

còpies de les altres ofertes / La pregunta entrada a la Sindicatura demana que, en el cas que el Govern consideri que ha fet l'adjudicació segons els supòsits que preveu l'article 46.2 de la Llei, se'ls trametin les còpies d'altres pressupostos o ofertes rebudes, tal com es disposa a la llei.

Paral·lelament, ApC també vol saber perquè l'edicte de l'adjudicació ha sortit publicat al BOPA cinc mesos després de la visita, i perquè es va decidir construir una tarima en lloc de llogar-la. A l'edicte publicat el passat dimecres 5 de gener, figura l'adjudicació a Indústries Monsol, S.L. el termini d'execució va ser 2 dies, la forma d'adjudicació va ser directa i la modalitat de la contractació va ser urgent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT