PUBLICITAT

Ribeiro, a l'Open de París per preparar l'Europeu

  • La cita francesa està emmarcada dins de la nova WKF Premier League
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Tània Ribeiro, en una imatge d'arxiu a Escaldes-Engordany. Foto: TONY LARA

Tània Ribeiro prepara a consciència la pròxima cita del Campionat d'Europa que es disputarà el proper mes de maig a Zuric (Suïssa). Per aquesta raó entrena cada dia i competeix en les pròximes cites, per tal d'agafar l'estat de forma idoni per a l'Europeu. La pròxima competició de la lluitadora del Club Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany serà a l'Open de París el cap de setmana del 14 al 16 de gener.

Ribeiro disputarà la competició francesa amb la ment posada en l'Europeu, tot i que amb la ferma intenció de fer el millor paper possible a una competició que no deixa de ser un bon mirall per la resta del món. L'Open de París se celebra només per la categoria sènior, en què l'andorrana competirà en la categoria de kumite de -55kg.

Aquesta prova del calendari internacional té la novetat d'estrenar les cites de la WKF Premier League, una lliga que la Federació Mundial de Karate ha dissenyat amb l'objectiu de poder haver-hi més combats en l'elit entre els principals lluitadors del món de categoria sènior.

ENTRENAMENTS A ASTÚRIES / La disciplina de Ribeiro passa per una exigència diària per a, de mica en mica, treure fruits. Així, la lluitadora del Fudo-Shin va estar la passada setmana a Astúries per preparar aquest inici d'any i principalment l'Europeu i aquest Open de París. «Aquesta Open és una molt bona oportunitat de comprovar l'estat en competició de Tània al més alt nivell», va dir el director tècnic escaldenc, Xavier Herver.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT