PUBLICITAT

La ministra Trinidad Jiménez visita avui el Principat

  • Qüestions com l'acord per donar sang de cordó umbilical estaran sobre la taula
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La ministra d'Exteriors espanyola, Trinidad Jiménez. Foto: JOSÉ LUIS ROCA

La ministra d'Afers Exteriors i Cooperació d'Espanya, Trinidad Jiménez, visita avui Andorra per mantenir una reunió bilateral amb el ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, i una trobada amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu. Sobre la taula hi haurà diverses qüestions bilaterals com la voluntat de tancar definitivament l'acord que permeti a les mares andorranes donar sang del cordó umbilical al Bang de Sang i de Teixits de Catalunya. L'acord entre la Generalitat catalana i el Govern andorrà és total, però encara falta el vistiplau de l'Executiu espanyol.

A més, la visita de la ministra espanyola també servirà per analitzar l'estat dels treballs de la Comissió mixta hispanoandorrana en matèria educativa, així com la situació dels treballadors transfronterers i l'acord monetari amb la UE.

reunions bilaterals / En el marc d'aquesta visita, l'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, rebrà Jiménez a les 11.00 hores al Palau Episcopal. A més, Jiménez al Principat d'Andorra. A més, el Síndic general, Josep Dallerès, i el subsíndic, Esteve López, també mantindran a la tarda una trobada amb la ministra espanyola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT