Bronze per a Sallés a l'absolut del País Valencià i per a Sánchez a Tortosa

VALÈNCIA / TORTOSA

Bonfill, Martí, Ramos, Pérez i Sánchez, a la Copa d'Espanya de Tortosa. Foto: EL PERIÒDIC

El passat cap de setmana el judo del Principat va tenir una activitat frenètica que es va concretar amb dues medalles de bronze. La primera va caure a València, on Laura Sallés va ser tercera al Campionat Absolut del País Valencià, mentre que el segon metall va ser per la jove Magdalena Sánchez, que va obtenir el premi en la categoria -57kg a la Copa d'Espanya infantil que es va disputar a Tortosa, on hi va haver una representació andorrana amb cinc judoques.

Laura Sallés va competir a València en la categoria -63kg amb altres cinc competidores en dues lligues de tres. A la seva sèrie, Sallés es va imposar en el primer duel a Laura Sempere, però va caure en el segon contra Alba López, actual subcampiona d'Espanya júnior u bronze espanyola sub-23. A les semifinals, l'andorrana va tenir de rival Isabel Puche, actual bronze espanyol sènior, amb la qual va perdre per penjar-se finalment el bronze en una competició amb molt nivell.

Per altra part, la presència de cinc judoques del Principat a Tortosa en la Copa d'Espanya infantil va treure de profit una medalla de plata i molta experiència per als joves andorrans que lluiten per millorar cada dia. Magdalena Sánchez (Club Hantei) va ser la que es va penjar el metall, però les actuacions dels seus companys, tot i no rebre un podi de premi, van estar a l'alçada de la competició. Toni Bonfill (Club Ippon) va disputar la categoria de -50kg va ser 7è en una prova amb 25 participants. Jaume Martí (Club Ordino) en -55kg va ser també 7è, mentre que Fabian Ramos (Club Ippon) va repetir la mateixa posició dels seus companys en -60kg. Per últim, Guillem Pérez (Club Ordino), en aquesta mateixa categoria, va ser 9è.