PUBLICITAT

Naturlàndia augmenta un 130% la venda de forfets d'esquí de fons

  • Masegosa assegura que l'any s'ha tancat amb un increment del 33% de la facturació
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
L'accés a les pistes d'esquí de fons de Naturlàndia. Foto: ANA / N.M.

El director de Naturlàndia, Ricardo Masegosa, va informar ahir que el 2010 s'ha tancat amb un increment del 33% de la facturació respecte de l'any passat. L'augment més important és el que s'ha registrat en l'esquí de fons, que durant el desembre va registrar un 130% més de vendes que al desembre del 2009, passant així d'uns 400 forfets venuts a prop de 1.000. Del total de forfets, entre el 6 i el 7% són de temporada

Per la seva banda, el Tobotronc es manté com a principal atractiu de Naturlàndia. L'atracció continua augmentant els viatges que fa al mes, però a un ritme més moderat que en els seus primers mesos de posada en funcionament, ja que ha crescut un 18%, arribant així a les 7.800 baixades al desembre.

Aquestes xifres evidencien un últim mes de l'any amb resultats molt positius, tot i que el pont de la Puríssima no va ser precisament favorable per a Naturlàndia a causa de la pluja. A banda dels dos grans eixos del parc, que són el Tobotronc i l'esquí de fons, la resta d'activitats complementàries també han patit un increment important respecte de l'any passat, que al desembre se situa entre el 35 i el 40%, gràcies al fort atractiu dels trineus de gossos i els tobogans de neu.

Pel que fa als totals de l'any, encara no es poden donar per tancades les xifres finals perquè falta alguna auditoria, però Masegosa va assegurar a l'ANA que no variarà gaire del que ja s'ha calculat, que és un increment del 33% respecte el total del 2009.

De cara a aquest 2011 acabat d'estrenar, el parc temàtic aposta fort per les activitats al parc de neu, especialment l'esquí de fons i el biatló, una nova activitat que inclou el tir al blanc amb escopetes làser, que s'inaugurarà properament. Masegosa va indicar que ja han rebut moltes trucades interessant-se per l'inici d'aquesta activitat, que a més d'aportar un plus d'emoció, no suposa cap tipus de risc perquè les escopetes són del tot inofensives, va informar Masegosa.

Cara el nou any també es volen potenciar les sortides nocturnes, com les excursions amb motos de neu, amb l'eruga, fent esquí de fons, raquetes o en trineu de gossos. Les activitats es faran en nits de lluna plena i inclouran sopar al refugi de la Rabassa o al restaurant del camp base. Pel que fa a l'esquí de fons nocturn, es realitzarà només per a aquells que ja tinguin un bon nivell.

D'altra banda, segons el director de Naturlàndia hi havia fins ara una manca d'oferta d'activitats per a nens d'entre cinc i dotze anys, i és per aquest motiu que s'han volgut incloure els circuits amb poni amb exercicis de psicomotricitat, com és que els petits hagin d'indicar per quina banda dels pals han d'anar, o que s'hagin d'ajupir quan passen per sota d'una banderola. D'aquesta manera, s'aconsegueix que el recorregut de quinze minuts guanyi en emoció pels més menuts.

Públic en expansió / Quant al mercat que encara cal potenciar més, queda pendent el públic que pot anar al parc ecotemàtic entre setmana. Per això, Naturlàndia vol cridar l'atenció dels grups de gent gran i enfocar-se també cap a les empreses, oferint-se per activitats de grup que es presentin com a incentius per als treballadors. D'aquesta manera es vol aconseguir que durant els dies laborables el parc mantingui un bon nivell de visitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT