PUBLICITAT

El Linyola treu un empat amb el guió de l'Alpicat

  • Les baixes de Mejías i Pujol afecten la creació de joc d'un Andorra fosc
RAFA MORA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Joël, que ahir va demostrar una mica més d'agressivitat, fa una passada mentre rep una clara falta. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El passat 20 de novembre, l'Andorra va encaixar l'única derrota de la temporada, al camp d'Aixovall i contra l'Alpicat. Aquell moment va arribar després d'un matx en que res no va sortir bé, i després que el rival marqués aviat -en concret als 15s- i tot seguit es tanqués a veure si sortia el sol per les muntanyes. Ahir, el Linyola va fer exactament el mateix: va marcar als tres minuts gràcies a una molt bona acció de Lavín per la dreta que va treure algunes vergonyes a la defensa andorrana, i després, la lliçó: un autobús ben plantat i a veure què cau. I el que va caure, que no va ser victòria per ells ni derrota andorrana, va ser un empat gairebé miraculós al minut 87 gràcies a un home amb molta gana de gol: Toscano. Tot, en un duel marcat per la intensitat al camp i també a la graderia, on la virulència verbal va ser també protagonista.

Però per entendre l'empat tricolor -aquí s'ha de llegir empat amb molt regust a derrota- s'ha de dir que la creació de joc de l'Andorra va ser fosca. El treball de Xavi Andorrà, sense massa ritme de partits -substituït al minut 60- no va ser el mateix que poden oferir tant Marc Pujol -sancionat ahir- com Dani Mejías -amb gastroenteritis, baixa d'última hora-, i així les coses les transicions entre Cristian, Riera, Joël, Ayala, Toscano i tota l'artilleria, no donaven els fruits que s'esperaven. De fet, les ocasions més clares de l'Andorra van arribar sempre de pilota aturada, o fins i tot el que s'aconseguia era que Ayala es trobés en situació franca i, fora del seu lloc natural, no acabés de concretar el que un davanter pur hagués convertit en forat en la porteria rival. La impotència, llavors, era immensa. Tanta que ni Fabio marcava en el 78 a boca de canó, i tan sols el miracle de Toscano a tres minuts del final, de cap a la treta d'una falta, va fer possible l'empat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT