PUBLICITAT

El River a Oviedo i el VPC a casa contra el Tarascón

  • Comença la segona volta a la LEB Plata de bàsquet i a la divisió Honor de rugbi
R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

La cita esportiva d'avui diumenge al Principat passa pel Camp del Consell, on el VPC ha de mantenir el seu lideratge d'Honor. Però, les mirades estaran posades també lluny de les nostres fronteres, ja que el BC River Andorra és a Oviedo on avui juga contra el FEVE Baloncesto. Tant el River com el VPC estrenen de nou calendari, ja que la LEB Plata i la divisió d'Honor obren la segona volta de la competició.

El BC River Andorra juga aquesta tarda a les 18.00 al Pavelló Municipal de Pumarín d'Oviedo amb la consciència tranquil·la però amb la necessitat de seguir en la lluita per la primera plaça. Si ara és segon per darrere del Clavijo i amb la plaça per la final de la Copa Príncipe Adecco Plata a la butxaca, això no vol dir, però, que s'hagin d'abaixar els braços. Els andorrans viatgen amb tots els seus efectius i amb tots els jugadors a ple rendiment.

La intenció serà frenar un equip que si bé és ara a la mitja taula -8è amb 6 victòries i 8 derrotes-, té jugadors de grans números, com els nord-americans Ian Joseph O'Leary i Kevin Wayne Ratzsch. El primer és el millor anotador de la lliga amb 16,36 de punts per partit, i el segon és el quart en aquesta llista amb 15,21. En quant a valoració, els dos ocupen la tercera i la quarta posició, respectivament, amb 18,57 de valoració per partit, així que poca broma. Tot depén de la resposta andorrana, en un matx que marcarà la segona volta.

El Camp del Consell (15.30) s'ha de vestir avui amb el vestit de diumenge però també amb el de feina, perquè avui és un dia clau per al club, ja que després de tants dies d'aturada, la defensa del lideratge és el plat fort del VPC Andorra. El conjunt que entrena Michael Broad rep amb tots els seus efectius -a excepció del lesionat per temps Roger Fité- un Tarascón que ja va ser víctima dels andorrans en el primer partit de la temporada, quan el VPC es va imposar per 9-13.

El VPC és ara el líder d'Honor i ha de mantenir la posició durant el màxim temps possible, a més que l'exigència que el club s'ha posat és la de l'ascens, amb la qual cosa hauria de gestionar els partits per consolidar-se a la part alta de la classificació. Els andorrans han perdut dos partits, mentre que el Tarascón n'ha perdut sis i només ha guanyat un, raó per la qual ocupa ara per ara la penúltima posició d'Honor, enfonsat amb el Frontonnaise en un lloc gairebé sense sortida. Els andorrans, amb tot, han de sumar els cinc punts per allunyar la Saudrune, segon a la taula.

El cap de setmana Grandvalira ha acollit una nova cita del Test Ski Tour, un esdeveniment que ja va tenir seu a Vallnord i que ara arriba a l'altre domini andorrà amb competició inclosa. Les cinc millors marques d'esquí organitzen la primera competició de ‘freestyle', on els ‘riders' faran les delícies dels espectadors a la pista del Cubil. 25 especialistes seran els encarregats de posar l'espectacle.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT