PUBLICITAT

Dos detinguts, després d'un accident per conduir ebris

  • Els dos conductors i les acompanyants, espanyols, ingressats amb pronòstic reservat
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els cotxes van ocasionar danys a una banda i l'altra de la rotonda de la Dama de Gel. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La Policia va detenir ahir a la matinada dos joves de 20 anys, de nacionalitat espanyola i no residents al Principat, per haver donat positiu als controls d'alcoholèmia i d'estupefaents efectuats després d'haver-se vist implicats en un accident de trànsit. Al tancament d'aquest rotatiu les quatre persones, que es van veure implicades en l'incident, estaven ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, amb pronòstic reservat, segons va explicar el cap de guàrdia del centre mèdic.

Els fets van passar a les tres de la matinada a la rotonda de la Dama de Gel, a Andorra la Vella. Els dos vehicles implicats són un Audi TT i un Volkswagen Scirocco, tots dos amb matrícula espanyola. Primer va ser l'Audi el que baixant de la Massana es va estavellar contra la rotonda i va sortir projectat a l'altre costat. Tot seguit, l'altre cotxe també va topar contra la rotonda i va sortir projectat contra l'altre vehicle, per la qual cosa el cop va ser doble per a tots dos vehicles.

Com a conseqüència de l'accident, van resultar ferits de diversa consideració els dos conductors i les dues acompanyants, dues dones de nacionalitat espanyola, no residents i de 19 anys.

Els dos conductors van donar positiu al control d'alcoholèmia amb una taxa superior als 0,80 grams per litre de sang i també al control d'estupefaents. Per aquest motiu, els agents els van detenir i durant l'estada d'ahir van estar sota custòdia policial, tot i que es tenia previst posar-los a disposició judicial.

Els quatre ferits van estar traslladats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on restaran ingressats amb pronòstic reservat. Els dos nois presenten una fractura a la columna lumbar sense afectació medul·lar. D'altra banda, una de les noies presenta un traumatisme abdominal tancat amb contusió de melsa.

D'altra banda, la Policia va instruir ahir les pertinents diligències per esbrinar les causes de l'accident que va provocar que els dos vehicles, procedents de la Massana i a les tres de la matinada, toparen independentment un darrere de l'altre contra la rotonda causant després el xoc dels dos vehicles al sortir disparats del primer cop.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT