PUBLICITAT

Un any on la formació serà clau

  • La confederació promou quatre cursos destinats a empresaris, directius i càrrecs intermedis
M. R.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Oriol Amat, durant una conferència impartida al desembre del 2008. Foto: ONA MORANTE

A banda de la vessant política de la CEA, que no amaga en cap moment que el seu objectiu és el de ser una veu a considerar pels agents de decisió política –és a dir, un paper de lobby o grup de pressió que als Estats Units i nord d'Europa està cada cop més reconegut i que a Espanya està encara força estigmatitzat–, des de la confederació hi ha un altre paper: el de la formació.

En aquest sentit, el Pla 2011, dirigit a empresaris, directius i càrrecs intermedis, planteja per aquest any fins a quatre cursos de dos dies de durada i portarà a experts en branques com la gestió econòmico-financera, l'atenció al client o la fidelització. Concretament, el primer dels cursos, que tindrà lloc entre el 16 i el 17 de febrer, anirà a càrrec del Catedràtic d'Economia financera i comptabilitat de la UPF, Oriol Amat, i girarà entorn El control gerencial de la gestió econòmico-financera.

Entre el 6 i el 7 d'abril, d'altra banda, el tema tractat serà Atenció al client i qualitat de servei, una matèria que serà impartida pel Professor extraordinari de l'IESE Bussiness School i Professor de programes a la Harvard Bussiness Schoool, entre d'altres càrrecs, Luís Huete. El mateix acadèmic serà l'encarregat de portar a terme la formació dels dies 18 i 19 de maig que, amb el paraigua de la Fidelització de clients, abordarà aquest àmbit tan important en un país turístic com és el Principat, tal i com assenyalen tots els agents econòmics.

Finalment, i en una data encara per determinar entre el maig i el juny d'aquest any, la CEA organitzarà un curs de formació centrat en la Gestió per objectius, a càrrec del soci director de DpM Consulting i professor del departament d'Economia i Organitzacions d'Empreses de la UIC, Carlos Rey.

A partir de l'estiu de l'any passat, la CEA va crear una comissió tècnica per decidir quines serien les formacions que s'oferirien als empresaris, directius i comandaments intermedis per tal d'incidir en dues branques principalment: la gestió estratègica i organitzativa i la gestió econòmica, financera i fiscal. Els cursos es van plantejar amb la base de no solapar-se amb la formació de la Cambra de Comerç i van tenir en compte l'opinió dels afiliats a CEA, que van poder votar les seves preferències per als cursos a rebre aquest any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT