PUBLICITAT

Blanco garanteix 11 milions per acabar les obres de la N-145 aquest any

  • Madrid desbloquejarà una partida per enllestir els treballs
  • El ministre espanyol es troba a Andorra en viatge privat
blanco-bartu
El ministre de Foment del Govern espanyol, José Blanco, Jaume Bartumeu, i el ministre d'Ordenament Territorial, Gerard Barcia. Foto: SFG
El ministre de Foment del Govern d’Espanya, José Blanco, ha confirmat l’activació d’una partida d’11 milions d’euros que garanteix la finalització dels treballs de la N-145 aquest any. Així li ha fet saber al cap de Govern, Jaume Bartumeu, durant l’entrevista que han mantingut aquest dimarts a la tarda. Blanco es troba a Andorra en viatge privat amb la seva família.
El Govern ha informat en un comunicat que un dels temes que s’ha tractat durant la trobada entre Jaume Bartumeu i José Blanco ha estat la situació de les obres de millora de la carretera que uneix la Seu d’Urgell i la frontera hispanoandorrana de la Farga de Moles.

El ministre de Foment, José Blanco, ha manifestat al cap de Govern, Jaume Bartumeu, i al ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Barcia, que es desbloquejarà una suma d'11 milions d’euros per enllestir les obres amb la finalitat que tot el nou traçat sigui plenament operatiu a finals d’aquest any 2011.

D'altra banda, durant la reunió s’han abordat també diverses qüestions d’interès bilateral i s’ha posat de manifest la voluntat de mantenir i estrènyer les relacions entre els dos països. Jaume Bartumeu i José Blanco també han parlat dels efectes que la crisi està tenint en l’economia d’Andorra i d’Espanya, i de les mesures que els respectius països han posat en marxa per fer-hi front i per reactivar l’activitat econòmica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT