PUBLICITAT

El Túnel d'Envalira ampliarà el descompte del 50% als transportistes de gran tonatge fins al juny

  • Des del novembre, la iniciativa ha aconseguit treure part dels camions que passaven pel port
  • D'altra banda, els vehicles C2 i C3 veuran reduïda l'oferta al 20%
EL PERIÒDIC
ENCAMP


04012011valira
El Túnel d'Envalira, durant la temporada d'hivern. Foto: ARXIU
Els responsables del Túnel d'Envalira han arribat a una acord amb les associacions de transportistes per prolongar el descompte del 50% per passar per la infraestructura del Pas. La tarifa s'aplicarà fins al juny als vehicles més grans, de tipologia C4, tot i que als C2 i C3 se'ls oferirà un descompte del 20%. Segons ha informat el president del Túnel d'Envalira, Carles Guilemany, des del novembre la iniciativa ha aconseguit treure part dels camions que passaven pel port ja que 'la majoria' s'ha acollit a la proposta de gaudir del 2x1.
Des del mes de novembre fins a finals de desembre, els transportistes del Principat han gaudit d'un 2x1 en l'accés al Túnel d'Envalira. Durant la presentació de la iniciativa, el president de l'entitat, Carles Guilemany, va comentar que si s'arribava a duplicar el nombre de vehicles que accedien a la infraestructura es perllongaria l'oferta. Aquest dimarts el responsable de la infraestructura ha explicat que, malgrat no s'hagi arribat a augmentar un 100%, la xifra ha estat molt pròxima. Per aquest motiu s'ha decidit continuar amb el descompte fins al juny.

Els professionals de les set associacions de transportistes que condueixin un camió C4 seguiran gaudint d'un 2x1 en els viatges pel túnel. D'altra banda, els vehicles C2 i C3 veurà reduïda l'oferta al 20%. La idea és veure quina resposta s'obté un cop passada la temporada d'hivern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT