PUBLICITAT

L'Andorra encadenarà quatre partits a Aixovall

  • El club accedeix a la petició del Linyola
R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra encadenarà quatre partits consecutius a casa després que hagi accedit a canviar els seus enfrontaments amb el Linyola, a petició del club català. Els lleidatans van sol·licitar que la pròxima jornada 16 de la Primera Territorial, quan l'Andorra s'havia de desplaçar al Municipal de Linyola, fossin ells qui viatgessin a Andorra, per tal de fer el partit de la segona volta a casa seva i així coincidir amb la festa major de la localitat.

El club que presideix Rubén Ponce ha accedit finalment a la petició, principalment perquè en surt beneficiat, ja que després del partit a casa contra el Balàfia amb què es va tancar l'any 2010, ara els andorrans rebran el Linyola, després l'Almacelles en el que serà l'últim partit de la primera volta, i el Solsona en el primer partit de la segona volta de la Lliga.

L'EQUIP TORNA AVUI ALS ENTTRENAMENTS/ El conjunt andorrà, per altra part, torna avui a la tarda als entrenaments, després dels dies de descans. L'entrenador Richard Imbernón tindrà a la seva disposició tota la plantilla, per preparar l'enfrontament del pròxim dissabte a les 16.00 contra el Linyola, un equip que ara ocupa la 6a posició i que és el segon equip que menys gols rep (18), per darrere dels tricolors (8).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT