PUBLICITAT

El valencià mort a Arcalís era un empresari molt popular a Paterna

EL PERIÒDIC
ORDINO

L'espanyol de 44 anys mort aquest dijous a l'snowpark de l'estació d'Arcalís de Vallnord a causa de la mala recepció al caure d'un salt per la pèrdua del control era un empresari valencià molt conegut a Paterna.

Segons va informar el diari Las Provincias, la víctima, José Martínez Cabañero, casat i amb dues filles, era un empresari emprenedor i gran esportista que, a més de l'esquí, també practicava la natació i el ciclisme, segons va afirmar un familiar, que va recordar com «també va ser campió d'Espanya de karate en una etapa de la seva joventut».

Però a més d'aquesta faceta esportiva, en el terreny professional, Martínez era el president del polígon industrial de L'Andana i un dels promotors de l'agrupació empresarial Paterna Innova 5. Els amics de la víctima el van definir com a «una persona molt justa, familiar, extrovertida i d'indiscutible conducta cívica».

L'empresari, que va ser assistit pel SUM en un primer moment i traslladat en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, va perdre la vida a les 19.00 hores del dijous a causa de les greus lesions provocades per la caiguda en la zona lumbar i de la pelvis, tot i que portava casc i la protecció habitual d'aquest esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT