PUBLICITAT

El River torna als entrenaments amb la ment en el duel d'Oviedo

  • La FEB farà oficial en breu la data definitiva de la Copa, però tot apunta a diumenge 30
r. m. s.
escaldes-engordany

Periodic
Peñarroya dóna ordres, durant un entrenament al Poliesportiu Foto: TONY LARA

Després d'uns dies de descans per les festes de Nadal i el Cap d'Any, la plantilla i el cos tècnic del BC River Andorra torna avui al treball per preparar el pròxim enfrontament de la Lliga LEB Plata, el diumenge vinent a domicili a la pista del FEVE Oviedo Baloncesto, a partir de les 18.00 hores. Tots els jugadors estaran a les ordres de Joan Peñarroya, a partir de les 10.30 al Poliesportiu d'Andorra.

La cita de la competició regular és en el punt de mira del conjunt andorrà, i en un segon pla queda, de moment, la final de la Copa LEB Plata que es disputarà el 30 de gener a Logronyo. La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) no ha confirmat encara aquesta data oficialment, però el fet que el conjunt local i rival del River, el Clavijo, jugui sempre diumenge, deixa una mica més clar que la cita serà diumenge, i no el dissabte 29.

El River afronta la setmana amb la satisfacció de saber que serà a la Copa Príncipe d'Adecco Plata per mèrits propis, i després de guanyar en l'últim partit el Bàsquet Mallorca (75-85) en un vibrant enfrontament que va obligar a tot l'equip andorrà a donar el cent per cent, la qual cosa va agradar un Peñarroya sempre exigent. Això va ser el passat dimecres en un duel en què el treball de conjunt va ser la clau per derrotar un Mallorca que somiava amb les seves opcions de ser a la Copa. L'altre equip que aspirava a ser a la final copera, el Clavijo, no va fallar a casa de l FEVE Oviedo (73-86).

HOWARD, L'ÚNIC TOCAT / La tornada al treball del River està marcada també per l'estat físic dels jugadors. Segons fonts del club, cap jugador pateix cap lesió per encarar aquesta setmana, amb l'únic dubte de l'evolució del peu del nord-americà Justin Howard, que va acabar una mica coix l'últim enfrontament del River a la pista del Bàsquet Mallorca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT