PUBLICITAT

Neix el primer nadó de l'any

  • El naixement ha tingut lloc aquest dissabte a les 14.33 hores i ha estat un nen
  • El nadó s'ha avançat considerablement i així és el primer andorrà de l'any
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


9217_marti
El primer nadó de l'any 2011 amb la seva mare, els seus germans i la ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet. Foto: ANA / N.M.
El primer nadó de l'any ja ha nascut. A l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ja s'ha produït el primer part de l'any 2011. Ha tingut lloc aquest dissabte a les 14.33 hores i ha estat un nen. El seu nom és Martí i ha nascut pesant 3,60 quilograms. El seu naixement no s'esperava fins d'aquí uns vint dies, però el nadó s'ha avançat considerablement i així és el primer andorrà de l'any.
A les sis de la tarda la ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet, ha visitat la família a l'hospital per donar la benvinguda al primer nen d'aquest any i obsequiar-lo amb un regal.

Les llevadores han explicat que ha estat un part natural molt maco, i que no hi ha hagut cap complicació. La mare del Martí s'ha mostrat molt contenta per haver portat al món el que és el primer andorrà del 2011 i el tercer dels seus fills. La Laia de nou anys i l'Alex de cinc, són els germans del recent nascut i també estaven emocionats amb la nova incorporació a la família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT