PUBLICITAT

Casas intentarà un altre Guiness

  • Demà pujarà l'Hesperia Tower de Barcelona
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Foto:

Ve de la pàgina anterior

Xavi Casas torna a ser notícia perquè demà intentarà fer-se seu un altre rècord Guiness. El biker d'Ordino intentarà pujar els més de 800 esglaons de l'hotel Hesperia Tower de Barcelona sis vegades ?l'equivalent a 150 plantes i 4.800 esglaons? per batre el seu propir rècord aconseguit ara fa tres anys.

Casas ha aconseguit fins a dia d'avui escriure dues vegades el seu nom en el llibre Guiness: la primera vegada va ser al 2004 a París, quan va pujar 1.374 esglaons de la Torre Eiffel en un temps de 26min 34s ?que completaria amb la torre Collserola de Barcelona i Caldea per completar la Trilogia de les Tres Torres? i la segona va ser el cap d'any del 2007 quan va ascendir 90 plantes i 2.008 esglaons en 41min 57s a la Torre Jin Mao de Shangai (Xina).

EXPERT EN AQUESTS REPTES / El campió del Món en 26 polsades és, per tant, l'actual recordman de pujada d'escales en bici i durant la seva trajectòria esportiva ha coronat alguns dels deu edificis més alts del món, gran part d'elles durant aquestes dates de l'any. Aquesta vegada el seu objectiu és fer-se amb un nom a l'Hesperia Tower tot i que fa uns mesos havia anunciat un altre repte que finalment no tirarà endavant durant aquestes festes nadalenques, que era el de pujar la torre Burj de Dubai (els Emirats Àrabs Units).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT