PUBLICITAT

L'incendi d'una autocaravana fa malbé una rulot i un turisme a Arinsal

  • Les primeres investigacions apunten una connexió del motor del vehicle com el causant
PEPA GALLEGO
LA MASSANA

Periodic
L'estat de sinistre total com va quedar l'autocaravana incendiada ahir a Arinsal. A la galeria, un bomber revisa l'estat del sinistre. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Sinistre total de l'autocaravana on es va iniciar ahir al matí un incendi. Aquest va ser el resultat d'un avís als bombers que es va produir a les 9:45 hores. El foc iniciat en l'autocaravana va ser el causant d'haver cremat tot aquest vehicle, matrícula espanyola, i de provocar danys a dos altres vehicles aparcats al costat, en aquest cas un turisme, matrícula anglesa i una rulot del xurrer. Els tres vehicles estaven aparcats en el pàrquing de l'Hotel Patagonia d'Arinsal.

Segons les primeres investigacions dels bombers el foc es va iniciar en el motor de l'autocaravana. El propietari d'aquesta va intentar sofocar el foc amb dos extintors que li van facilitar des de l'hotel, però al comprovar que el foc es propagava van cridar als bombers.

Des del Departament Especial de Prevenció i Extinció d'Incendis (Depeis) amb l'avís activar van traslladar un camió de bombers de la caserna de la Massana. La propagació del foc va fer que s'activés una nova dotació amb un altre camió, en aquest cas de la caserna de Santa Coloma.

Segons van explicar des dels Bombers, el foc va ser controlat en poc menys de mitja hora, ja que a les 10:15 hores estava apagat, però es va requerir més aigua per poder assegurar la zona i els vehicles que van resultar danyats per l'extensió del foc. Els dos camions de bombers van ser els que van mullar tota la zona perquè no es tornés a iniciar cap focus de foc.

A l'aparcament de l'hotel d'Arinsal ahir al matí es podia veure tota l'autocaravana socarrada i on no es podrà recuperar res, mentre que la resta dels vehicles afectats han tingut danys en una part i hauran de ser els pèrits els que identifiquen quin és el dany ocasionat.

L'incendi va ser facilment sufocat, segons van assegurar dels del cos de Bombers que es van dedicar a en un primer moment a apagar l'incendi en pocs minuts i després a mullar tota la zona per evitar que cap espurna pogués iniciar de nou un nou incendi o fer malbé altres vehicles aparcats en aquesta zona de l'aparcament de l'hotel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT