PUBLICITAT

Peñarroya a l'equip: «Estem aquí per guanyar partits com el de Mallorca»

  • El triomf de dimecres deixa el River amb bones sensacions i en posició de lluitar per tot
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya durant un partit aquesta temporada al Poliesportiu Foto: ORIOL LLAURADÓ

El que va fer el River Andorra el dimecres a la pista del Mallorca Bàsquet va ser tot un cop d'autoritat. Per a Joan Peñarroya va ser, sobretot fins el descans, «el millor River que s'ha vist en tota la temporada».

I no és per menys perquè el seu equip va saber imposar-se a un equip temible que compta a les seves files amb cinc jugadors que han tastat la LEB Or i que arribava a la cita després de guanyar tres colossos de la categoria com són l'ADT Tarragona, el Tíjola i el Clavijo. A Inca calia demostrar com se les gasta el River davant d'un gran i segons va explicar ahir el tècnic a aquest rotatiu: «Quan va acabar vaig dir als meus jugadors: ‘Estem aquí per jugar partits com aquest'. Perquè guanyar així, amb la manera de jugar a Mallorca, reforça, està clar, però les notes es donen al final del curs i queda tot per fer». Una bona reflexió tot just quan arriba l'etapa de descans més gran de la temporada, amb onze dies fins el 9 de gener que comença la segona volta, en el cas del River a la pista del FEVE Oviedo.

«HEM D'ESTAR MÉS CONTENTS» / És una evidència que la victòria a Mallorca permet al River estar en posició de lluitar per tot: va ser campió de la Lliga Catalana, jugarà la final de la Copa LEB Plata i és segon en la classificació a només un punt del líder Clavijo. El balanç del tècnic és «per estar contents» i en aquest sentit va fer un recordatori a nivell personal a tot l'entorn del River en assenyalar: «Després de cinc mesos a Andorra mantinc la ilusió, l'ambició i les ganes, el que passa és que a vegades tinc la sensació de que estem destinats a guanyar-ho tot. Tenim menys pressupost que l'any passat, hem guanyat la Lliga catalana després de molts anys, en general hem fet un bon joc en la Lliga i sembla que estem obligats a això. Hem d'estar més contents del que estem però volem créixer, sí, però també gaudir del moment».

NO NECESSITA FITXATGES / Peñarroya no vol cap regal en forma de fitxatge de cara a la segona volta de la competició. No va negar que Francesc Solana no estigui atent al mercat: «Estem al dia de tot i alerta, com tot club seriós, pel que pugui passar, però ja està. Estic content amb la plantilla que tinc», va assegurar. Perquè fins ara el River ha tingut «una línia equilibrada i sòlida» tot i que ha tingut «algun daltabaix, com és normal», sobretot amb les dues derrotes seguides contra Tíjola i Clavijo. Ara els jugadors tindran descans fins el dilluns, que reprendrà els entrenaments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT