PUBLICITAT

Vallnord participa aquests dies al Festival de la Infància

  • L'estació d'esquí té un estand de 814 m2 on es fan activitats i tallers
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Nens i nenes participen en una de les activitat Foto: VALLNORD

Vallnord participa, fins al pròxim 4 de gener, a la 48a edició del Festival de la Infància de Barcelona. El recinte firal de Montjuïc acull un estand de 814 metres quadrats de l'estació andorrana, on es realitzen diferents activitats i tallers adreçats a nenes i nenes de diferents franges d'edat.

Per a l'ocasió, l'estació d'esquí de Vallnord ha preparat una instal·lació que «ofereix màxima diversió entre els més joves». Així, l'espai promocional disposa d'un tren elèctric, a més de llits elàstics i inflables per tal que els més petits puguin gaudir de la seva estada en aquest recident. Igualment, l'estand ofereix informació de les activitats lúdiques que es poden realitzar durant tot l'any –també a l'estiu– al domini de les valls del nord.

A més, durant els dies de celebració del Festival de la Infància –del passat 27 de desembre fins al 4 de gener–, totes les persones que s'apropin a l'estand de Vallnord podran participar en el sorteig d'una excursió amb raquetes de neu. Tal com assenyalen els responsables de comunicació de l'estació, es tracta d'una activitat «per realitzar amb família, que permet descobrir diversos indrets de l'estació i admirar el paisatge d'hivern». Justament pel caire familiar de l'activitat és un regal que s'ha cregut que era adient per a un festival que, els últims anys, ha superat els 200.000 visitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT