PUBLICITAT

Grandvalira inaugura una quarta àrea de 'freestyle'

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Grandvalira estrena una nova àrea de freestyle, el Sunset Park Peretol. L'espai està ubicat al costat de la carretera que porta a Grandvalira-Grau Roig, just abans del túnel d'accés al Pas de la Casa, i representa la quarta àrea per practicar l'estil lliure.

La instal·lació, que s'inaugura avui, estarà oberta els cap de setmana durant tot el dia i part de la nit –els divendres i dissabtes de la temporada obrirà de 17 a 22 hores, «amb illuminació artificial, música i molt bon ambient», segons va informar ahir l'estació d'esquí mitjançant comunicat.

El Sunset Park Peretol comptarà amb diferents línies, des de la verda per als que s'inicien per primera vegada en aquesta modalitat fins a la negra amb els mòduls més exigents per als incondicionals del freestyle. Els debutants tindran un espai per realitzar els seus primers girs amb una cinta transportadora i una línea de dubies on poder iniciar-se al món del freestyle de manera segura. A més, aquells que ja tinguin experiència als snowparks trobaran al Sunset Park tot tipus de rails i salts per a tots els nivells i, fins i tot, disposaran d'un airbag inflable on poder practicar noves maniobres sense risc de lesions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT