PUBLICITAT

Lescano viatja a Sudamèrica per fer el Circuit Atlàntic sud amb el Clarín

  • El prestigiós rotatiu ha ?fitxat' l'andorrà d'origen argentí a competir en aquesta regata
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Ossa de Toni Guiu ?al centre de la imatge?, en la regata Corinthian Foto: EL PERIÒDIC

Marcel Lescano continua progressant en el món de competició de la vela i ja no només és conegut aquí al Principat, sino també al seu país d'origen, Argentina.

El regatista de la Federació Andorrana de Vela ha donat per finalitzada la temporada 2010 amb l'Ossa i el Kajsa II, però ha acceptat una proposta del prestigiós rotatiu Clarín, que el vol en la seva tripulació per fer un esdeveniment de renom internacional com és el circuit Atlàntic Sud de Rolex que es disputa durant les festes nadalenques en aigües de Sudamèrica.

De fet Lescano és ara mateix a Buenos Aires tot i que el dia 24 al matí, abans d'agafar el vol des de Barcelona, encara no sabia si disputaria la prova: «Ells m'ho han confirmat via e-mail mitjançant el patró del vaixell Hernán Monen, però fins que no arribi allà no sabré què està passant. He vist les inscripcions a la pàgina web i el vaixell Clarín no sortia...», va explicar.

Aquesta oportunitat li ha sortit gràcies a les bones relacions que té amb el rotatiu argentí quan va conéixer Monen a la Copa del Rei 2010, quan la va disputar a bord de l'Ossa de Toni Guiu: «És bonic que em recordin i que a més apreciïn la meva feina. Duré el nom d'Andorra amb orgull, perquè tot i néixer a l'Argentina casa meva és a Andorra i la llicència amb la qual competeixo i competiré allà també», va assegurar Lescano.

MÉS KAJSA I OSSA AL 2011 / De cara al 2011 Lescano ja té la planificació feta a grans trets, després de viure un magnífic 2010 a nivell personal. Continuarà amb l'Ossa fent regates estrella com la Reina Sofia i la Copa del Rei i d'altres com la Rolex Commodores' Cup, la de Barcelona o la Comte Godó i amb el Kajsa suís tçe subratllat en vermell el Campionat Europeu que es disputarà a Istambul (Turquia).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT