PUBLICITAT

France Télévisions confirma la codificació dels partits del Mundial de Futbol

  • Es tracta d’una acció relativa a qüestions de drets sobre la retransmissió
  • Andorra Telecom negocia una solució que permeti disposar del senyal en obert
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


France Télévisions ha confirmat aquest dilluns a Andorra Telecom que codifiquen el senyal del partits del Mundial de Futbol a l’origen i que no es tracta d’una incidència tècnica sinó d’una acció relativa a qüestions de drets sobre la retransmissió dels partits de futbol. Aquesta codificació provoca que Andorra Telecom i d’una manera general els operadors d’altres països rebin el senyal ja codificat a l'origen, amb la impossibilitat de poder transmetre el senyal en obert d'aquestes dues cadenes, France 2 i France 3, ni via la TDT ni via la televisió sobre fibra òptica.

Andorra Telecom ha deixat clar en un comunicat que en cap cas es tracta d'una incidència tècnica o acció causada per la parapúbluca, sinó d’una codificació voluntària i sense previ avís realitzada pel grup de cadenes que pertany a France Télévisions i relativa a temes de drets de retransmissió de la Copa del Món de futbol.

Andorra Telecom continua en contacte amb France Télévisions amb l’objectiu de cercar alguna possible solució que permeti disposar del senyal en obert durant els partits de la Copa del Món que ofereixen les cadenes France 2 i France 3.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT