PUBLICITAT

Inici de temporada d'esquí

Grans expectatives per a la temporada de Verdú, però prudència davant tot

L'esquiador subratlla que ha patit un mal gest al genoll i que hi ha possibilitat de no participar en la primera cursa

Per Paris Mameghani

La roda de premsa d'aquest matí de l'equip directiu i tècnic de la FAE.
La roda de premsa d'aquest matí de l'equip directiu i tècnic de la FAE. | El Periòdic / P.M.

Una temporada amb objectius molt ambiciosos, com ara conquistar l'anhelada Copa del Món, són els desitjos i motivacions que s'ha fixat l'esquiador professional Joan Verdú per a aquest nou curs 2024-25. Malgrat això, i a banda d'exposar el bon estat físic i mental que ha evidenciat aquest matí l'esportista, ha explicat que aquests dies "no ha pogut entrenar a causa d'un cop al genoll", de manera que els darrers entrenaments s'han vist una mica truncats i ha hagut de portar muletes aquests dies. Tanmateix, Verdú s'ha mostrat molt optimista i satisfet amb la pretemporada realitzada fins ara, recordem efectuant nou dies de preparació a Nova Zelanda, un aspecte que també ha destacat el seu entrenador, Juan Lago, confirmant la bona predisposició i qualitat d'aquesta

"El Joan està molt preparat perquè la pretemporada ha anat molt bé. Intentarem anar amb tot per alçar als Pirineus i completar així una temporada històrica", ha apuntat Lago. Un discurs que continua la mateixa línia del que ha exposat avui l'esquiador a la roda de premsa prèvia a l'inici de temporada, en què ha manifestat que tot i l'ensurt del genoll, "l'esquena, per contra, està en perfecte estat i això és una gran notícia que celebro", fent al·lusió que el contratemps li recorda a les "mateixes sensacions experimentades la temporada anterior".

Així i tot, el cop al genoll no es tracta d'una lesió afegida, ha comentat Verdú, però que probablement això el podria apartar de córrer la primera cursa a Sölden (Àustria), ja que l'equip no vol maximitzar els riscos i "a dos tres dies abans de la carrera es decidirà". En conseqüència, "encara quedarien altres nou carreres per davant", relaten des de la FAE. 

D'altra banda, i amb relació als objectius fixats pel present curs, Verdú ha fet coneixement del seu bon estat anímic i motivació concretant que la pretemporada l'ha portat a cuidar "tots i cadascun dels detalls" per intentar aconseguir la fita que continua sent la de ser campió mundial. "Estem plenament confiats que tirarem endavant aquest inici, tot i aquest petit ensurt. Ara mateix diposito totes les meves energies en recuperar-me, ja que tenim al davant una temporada il·lusionant amb uns mundials a l'horitzó", ha conclòs l'esquiador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT