PUBLICITAT

Successos

Un conductor bolca el cotxe en un greu accident mentre conduïa ebri i amb el carnet retirat

L'home va ser arrestat després de ser donat d'alta a l'hospital, mentre la Policia investiga altres dos accidents

Per El Periòdic

El cotxe implicat en l'accident després de bolcar
El cotxe implicat en l'accident després de bolcar | El Periòdic/Lector

Un home de 48 anys ha estat detingut després de protagonitzar un greu accident en bolcar el seu vehicle mentre conduïa sota els efectes de l'alcohol i amb el carnet de conduir retirat. Segons ha informat la Policia, el sinistre, que va tenir lloc aquest dimecres cap a les 21.00 hores al carrer del Riu Blanc d'Encamp, només va implicar el vehicle de matrícula andorrana. El conductor, que va resultar ferit, va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per ser atès i, un cop donat d'alta, va ser detingut.

L'home ha estat arrestat pels presumptes delictes contra l'Administració de Justícia i contra la seguretat col·lectiva, ja que tenia una ordre de retirada del permís de conduir en vigor. A més, en sotmetre’s a la prova d'alcoholèmia, va donar una taxa superior a la permesa per la normativa vigent.

En un altre accident ocorregut aquest matí a la zona de Pont Pla, prop de la Massana, un jove ha resultat ferit. Els Bombers han informat que l'incident, que va tenir lloc cap a les 08.00 hores, podria haver estat provocat per les condicions meteorològiques adverses que afectaven la zona.

A més, la Policia investiga un tercer incident després que, a les 03.30 hores, un cotxe amb matrícula andorrana fos trobat accidentat a la carretera de l'Obac, a l'altura d'una benzinera. Quan les autoritats van arribar al lloc dels fets, no van trobar el conductor del vehicle, per la qual cosa s'estan duent a terme les corresponents investigacions per aclarir-ne els fets.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT