PUBLICITAT

La Travessa de Canillo tornarà a puntuar per a la Skyrunner 2011

  • La FAM no ha confirmat la cita en el calendari internacional tot i que la ISF l'ha inclòs
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Instants abans de la Travessa de Canillo 2009, al centre de la Vila. Foto: R. M. S.

La Travessa de Canillo que a finals del juny passat va ser puntuable per a la Skyrruner 2010 com una de les proves trial, tornarà a ser en el calendari de la màxima competició mundial de cara a la pròxima temporada d'estiu en la mateixa qualitat.

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) encara no ha confirmat la cita en el calendari internacional tot i que el màxim organisme internacional (ISF) l'ha inclòs. Carlo Ferrari, que a banda de director tècnic i esportiu de l'entitat de Pere Iscla és l'encarregat de dur aquest assupmte, ha explicat a aquest rotatiu que en principi no hi haurà problema per tirar la competició endavant però: «El Soldeu Esquí Club està buscant recursos econòmics per cobrir l'esdeveniment. En principi no ha d'haver problema i la ISF ja ens ha comunicat que sortiria en el calendari, però nosaltres no podem confirmar una cosa que encara no està definida», va indicar.

En cas que es disputés seria cap a les mateixes dates que l'estiu passat, és a dir, a finals de juny, per la qual cosa seria la quarta o la cinquena cita dels trials, ja sigui per davant o per darrera de la prova portuguesa, Circuito dos Tres Cântaros.

El calendari de la temporada 2011 inclourà dues proves més en els trials per ser onze, si finalment es confirmen les d'Andorra, la de Veneçuela i una de les dues noves: Filipines. Entra per primera vegada en el calendari un trial a Grècia i tres països mantenen el seu lloc en el calendari amb canvis d'Escenari: a Espanya al 2011 es farà la Ribagorça Romànica enlloc de La Sagra, a Itàlia a Bettelmatt enlloc de Red Rock i a França la Marathon du Montcalm enlloc de Chaberton. Continuen igual la del Japó, Escòcia. Rússia i Portugal.

Quant a les curses principals hi continuen Zegama, Pikes Peak i Delle Grigne i entren també Rússia i Suïssa i Dolomites en substitució d'una clàssica com és la del Mont Kinabalu, a Malàisia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT