PUBLICITAT

La picabaralla de Nomen i López arriba a Sindicatura

  • El líder d'ApC culpa el ministre però reconeix: «Me'l vaig treure de sobre»
MARC RODRÍGUEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Eusebi Nomen parla amb el Síndic general, Josep Dallerès. Foto: TONY LARA

La picabaralla protagonitzada durant l'aperitiu del dinar de Nadal del Consell General al Park Hotel aquest dimarts va arribar ahir a la Sindicatura, després que el líder d'ApC, Eusebi Nomen, entrés una queixa formal a aquestes dependències.

Aquest rotatiu va informar del fet que, després d'una discussió verbal, Nomen va empentar en tres ocasions al ministre d'Economia i Finances, Pere López. En aquest sentit, el dirigent de la plataforma va expressar la seva versió i va assenyalar que l'origen de la discussió no va ser la publicació del seu sou com a assessor del Govern per un total de mig milió d'euros, sinó que va ser arrel del comentari que li va fer a López en relació a la proposta d'acord per reduir el termini de pagament de les factures del Govern.

Segons Nomen, el ministre va reaccionar negativament a la pregunta de «què opinava» sobre la proposta d'acord i va respondre amb «insults i una sèrie d'amenaces gravíssimes». A partir d'aquí, «sí que van haver-hi moments de tensió», tal i com va reconèixer Nomen, que va acusar el ministre d'entrar en una dinàmica d'amenaces davant la qual «em vaig haver de sortir com vaig poder». En aquest cas, segons va explicitar, «me'l vaig treure de sobre».

el govern lamenta l'incident / Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, va lamentar «les actituds que porten a la crispació i l'enfrontament» i va referir-se a Nomen com una persona de la qual «les seves actituds no sempre estan en els estàndards de la cortesia». El portaveu del Govern va confiar en la versió d'EL PERIÒDIC i va dubtar que el ministre amenacés el president d'ApC, tal i com aquest afirma en la seva carta, que està publicada a la pàgina 5 d'aquesta edició.

pascual dóna ara suport a nomen / L'excandidat d'UNP a les generals, Tomàs Pasqual, va qualificar la picabaralla viscuda amb Nomen a la Cadena Ser com a «un incident sense importància» i va felicitar el líder d'ApC «per la seva excel·lent feina al Consell», qualificant-lo com a «víctima d'una campanya de desprestigi».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT