PUBLICITAT

Cita mundial

Cardelús visita el desconegut circuit indonesi de Mandalika

El Campionat del Món de MotoGP comença la gira asiàtica abans de l'última prova a València

Per El Periòdic

Cardelús amb la Moto2 aquest curs.
Cardelús amb la Moto2 aquest curs. | Cardelús Racing Team

El Campionat del Món de MotoGP fa un canvi total d’escenari, ja que deixa Europa per disputar la gira asiàtica abans de l'última prova a València. Així, aquest cap de setmana es disputarà la quinzena prova de la temporada al circuit indonesi de Mandalika, un traçat relativament nou del certamen on Xavi Cardelús no ha competit mai. En aquest sentit, el desconeixement de la pista farà que les primeres sessions d’entrenaments lliures siguin per a l'andorrà, sobretot de rodatge i adaptació a aquest circuit de 4.300 metres de llargada que es va estrenar al Mundial l’any 2022.

El pilot pirenaic arriba amb les bones sensacions de la cursa de diumenge passat a Misano, on va fer un pas endavant quant al pilotatge tant en el ritme de cursa com a l’hora de quadrar una volta ràpida. "És un traçat totalment nou per a mi i haurem de començar aprenent-nos les millors traçades i partint de les dades que té l’equip", deia Cardelús, tot afegint que la jornada de demà serà qüestió "de tenir paciència i de treballar amb una certa celeritat fent el màxim nombre de voltes encara que els reglatges no siguin els ideals i els haguem d’anar polint".

La diferència horària farà que les sessions lliures es disputin a les 03.50 hores (hora local) i a les 08.05 del matí de demà divendres. El classificatori de dissabte serà a les 07.45 hores i la cursa de diumenge a partir de les 07.15 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT