PUBLICITAT

Igualtat

Stop Violències llança la campanya 'F*cked' en defensa dels drets de les dones

La iniciativa compta amb el suport de l'associació veneçolana 100% Estrógeno per lluitar contra les vulneracions globals de les dones

Per El Periòdic

Stop Violències llança la campanya 'F*cked' en defensa dels drets de les dones.
Stop Violències llança la campanya 'F*cked' en defensa dels drets de les dones. | @stopviolencies_

Amb motiu del Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament, que se celebra el 28 de setembre, les associacions Stop Violències d'Andorra i 100% Estrógeno de Veneçuela han unit forces per posar en marxa la campanya 'F*cked', la qual pretén donar visibilitat a les vulneracions de drets que pateixen milions de dones arreu del món. La campanya denuncia la manca de garanties per als drets sexuals i reproductius de les dones en països com Andorra i Veneçuela, on no existeixen dades oficials sobre els avortaments o les conseqüències dels avortaments clandestins.

La iniciativa busca generar consciència global sobre la situació de les dones sota règims misògins, patriarcals i conservadors, i fa una crida a la unitat de les associacions feministes d’arreu del món per combatre aquestes injustícies de manera col·lectiva. Segons les entitats, "l'ofensiva és global, i la resposta feminista també ha de ser-ho".

Durant els pròxims dies, les entitats publicaran diversos continguts a les seves xarxes socials i culminaran la campanya el 2 d'octubre amb un pòdcast en directe pel canal de YouTube de Stop Violències, en el qual abordaran en profunditat els temes tractats durant la setmana i la seva lluita per la defensa dels drets humans i de les dones represaliades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT