PUBLICITAT

Copa del món

Mònica Doria queda fora del podi a la Copa del Món de la Seu d'Urgell per una penalització

Un toc a la porta 23 en la seva darrera baixada la va penalitzar amb dos segons, deixant-la fora de la lluita

Per El Periòdic

Mònica Doria en una competició.
Mònica Doria en una competició. | M.D.

Mònica Doria no ha pogut sumar cap medalla en la primera final de la Copa del Món de la Seu d’Urgell. Un toc a la porta 23 en la seva darrera baixada la va penalitzar amb dos segons, deixant-la fora de la lluita pel podi. La victòria va ser per a l’espanyola Maialen Chorraut, qui es va adjudicar l’or amb un temps de 100.30 segons. L'eslovena Eva Tercelj va finalitzar segona i es va emportar la plata, mentre que el bronze va recaure en l’americana Evy Leibfarth.

Pel que fa a les sèries classificatòries de Canoa disputades durant la sessió matinal d’aquest divendres, les dos representants andorranes, Doria i Laura Pellicer es van classificar obtenint la 19a posició 7a en les seves respectives series.

Quant a les semifinals de caiac, Doria va protagonitzar una excel·lent actuació, marcant un temps de 99.29 segons, el millor de la ronda i l'únic per sota dels cent segons. Aquesta marca la va situar per davant de rivals com Maialen Chorraut, que va acabar segona, i Camille Prigent, tercera. A la final, amb diferències mínimes entre les participants, Doria va fer una baixada molt competitiva, però la penalització la va apartar de les primeres posicions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT