PUBLICITAT

Cita mundial

La selecció masculina dona la sorpresa davant Austràlia

El combinat femení, per la seva part, cau davant l'Equador

Per El Periòdic

El combinat masculí durant la victòria davant Austràlia.
El combinat masculí durant la victòria davant Austràlia. | Federació d\'Escacs Valls d\'Andorra

Després de la jornada de descans, Andorra ja afronta les cinc darreres jornades de les 45es Olimpíades d’escacs. Ahir, en la setena ronda, el combinat masculí va vèncer a Austràlia i el femení va caure contra l'Equador.

Així, l'equip masculí va donar la sorpresa guanyant a un rival teòricament superior en Elo. El matx va començar amb unes taules molt ràpides de Serni Ribera, seguint unes altres taules d'Óscar de la Riva. Lance Henderson va posar els seus per davant al marcador plantejant un final molt sòlid en el qual a poc a poc es va imposar a un rival superior amb una tècnica magistral. Finalment, Jordi Fluvià va sentenciar la sorpresa tricolor en una partida en la qual va tenir la iniciativa, però la presència d’alfil de diferents colors va fer impossible el desequilibri.

Per la seva part, el combinat femení va caure contra un rival sobre el paper superior. El duel es va iniciar amb una derrota d'Alexandra Muratet, seguida d'unes taules d'Ariadna de la Riva. L'Equador s’enduria el partit amb el següent resultat, amb derrota de Silvia Real, seguida d'unes noves taules d'Andrea Henderson.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT