PUBLICITAT

Campionat del món

Cardelús torna a Misano amb la voluntat de fer una passa endavant

El pilot ha assegurat tenir tota la informació necessària i les sensacions "ben fresques"

Per El Periòdic

Cardelús amb la Moto2 aquest curs.
Cardelús amb la Moto2 aquest curs. | Cardelús Racing Team

Dues setmanes després, el Campionat del Món de MotoGP i Xavi Cardelús tornen al circuit Internacional de Misano Adriatico Marco Simoncelli per disputar-hi la 14a prova de la temporada, el Gran Premi de l'Emília-Romanya. Aquesta segona visita al traçat italià, el qual la setmana passada ja va acollir una prova mundialista, és causada per la suspensió del Gran Premi de Kazakhstan per motius logístics i operatius anunciats per Dorna, promotor del certamen, fa un parell de mesos.

Així, l’andorrà tornarà a competir en un dels traçats que menys li agraden de tot el calendari mundialista, on fa dues setmanes es va acabar classificant en la 27a plaça després de no haver-se trobat a gust des del primer entrenament de divendres. "Està clar que tornar en dues setmanes a un circuit que no t’agrada i on les coses no t’han anat bé no és una situació del tot agradable", ha esmentat el pilot, afegint que ell s'ho planteja com un repte pel qual, "tant l’equip com jo, hem de fer una passa endavant i aprendre de les dificultats que vàrem tenir al mateix escenari fa uns dies".

En relació, Cardelús ha assegurat tenir tota la informació necessària i les sensacions "ben fresques", tant de la posada a punt de la moto com de les qüestions de pilotatge que ha de millorar. L'objectiu "no ha de ser cap altre que el de començar a polir detalls dels del primer moment i que l’experiència adquirida es vegi reflectida a la pista des del primer entrenament".

Demà es faran els entrenaments lliures a les 09.50 i les 14.05 hores. Els classificatoris de dissabte començaran a les 13.45 hores i la cursa es disputarà una hora abans del seu horari habitual, el diumenge a partir de les 11.15 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT