PUBLICITAT

Pretemporada per al curs 2024/25

Els vuit esportistes de l'EEBE U19, a Xile fins al pròxim 18 d'octubre

Allà tindran un primer contacte amb la competició en totes les disciplines

Per El Periòdic

Fotografia de l'equip EEBE U19.
Fotografia de l'equip EEBE U19. | FAE

El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) de la FAE ha viatjat aquesta setmana a Corralco per la seva estada. L'equip està format per les esquiadores Ainhoa Piccino i Isabella Perez, i els esquiadors Salvador Cornella, Carlos Salinas, Jan Visa, Jordi Rogel, Marcel Perez i Eric Mitjana, els quals estaran a Xile fins al 18 d'octubre.

Segons ha explicat el responsable de l'equip, Xavier Salarich, l'objectiu a Corralco serà aconseguir fer "un alt volum de treball per continuar desenvolupant el pla i automatitzant moviments". Durant l'estada faran treball específic de velocitat, supergegant i descens, treball amb cronòmetre "i situacions de competició en entrenament", ha comentat Salarich. A més, l'equip tindrà un primer contacte amb la competició en totes les disciplines i en curses encara per determinar.

En aquest sentit, es buscarà obtenir punts FIS de cara a la temporada d'hivern, especialment amb els esportistes de la generació del 2008. Així mateix, per l'equip és important també "establir hàbits d'estudi i optimització del temps", ha informat el responsable del conjunt. En afegit, durant els dies a Xile es fomentaran "sinergies amb l'equip nacional i altres equips estrangers que són allà".

El grup U19 va iniciar les sessions físiques el passat 18 d'agost, després va viatjar uns dies a Peer (Bèlgica) per esquiar i augmentar la intensitat. Ara, a Corralco, s'hi afegirà més feina per tenir el millor inici de temporada possible.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT