PUBLICITAT

Automobilisme

Tony Cachafeiro es juga el títol del CEK a València

El pilot assegura haver treballat tot l'any per aquest moment: "Vaig a totes, vull ser campió"

Per El Periòdic

El pilot Tony Cachafeiro.
El pilot Tony Cachafeiro. | Tony Cachafeiro

El Campionat d'Espanya de Kàrting d'enguany (CEK) posarà el punt final aquest cap de setmana, en el qual Tony Cachafeiro, un dels principals corredors per aconseguir el títol, cercarà la victòria al seu circuit preferit, a Xiva. A prop de complir els 12 anys, el pilot nacional es prepara per tancar de la millor manera possible una temporada que va arrencar fa vuit mesos amb dos títols internacionals.

En el darrer circuit de la temporada, el jove andorrà ja va conquistar el desembre del 2023 la LeCont Trophy i, enguany, l'Hivern Kàrting al mes de gener. Ara, però, en la que serà la darrera carrera del CEK en categoria Mini, Cachafeiro és coneixedor que la victòria depèn de si mateix. Cal apuntar que de les vuit curses i 16 mànegues del curs, només es comptabilitzen els set millors resultats de la carrera i els 14 millors de l'any. En aquest sentit, el pirenaic conservarà les altes possibilitats si aconsegueix pujar al podi en les dues curses.

"Hem estat treballant tot l'any per aquest moment. Tinc ganes de sortir a la pista i materialitzar totes les bones sensacions que hem acumulat durant la temporada", ha declarat el pilot. Tot i haver patit en certes ocasions, Cachafeiro confia en el que són capaços de realitzar, així com el ritme de cursa que porten. "Vaig a totes aquest cap de setmana. Vull ser campió", ha conclòs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT