PUBLICITAT

Pregunta parlamentària

El PS demana explicacions sobre crèdits tous mentre Govern corregeix una errata

Segons es va apuntar, el percentatge de morositat dels préstecs concedits sota aquest programa és del 2,5%

Per El Periòdic

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró.
El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró. | Consell General

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, ha presentat una pregunta al Govern sobre l'import dels crèdits tous executats durant la pandèmia del SARS-CoV-2, la qual serà resposta en la sessió del Consell General prevista per demà dijous 19 de setembre. La pregunta arriba després de la negativa del Govern i del ministeri de Finances a les reiterades sol·licituds del PS per conèixer quines empreses han rebut aquests avals bancaris.

Baró ha demanat informació sobre l'import total dels crèdits tous executats fins a la data i sobre els motius concrets que han portat a aquestes execucions. Segons la nota de premsa emesa pel grup parlamentari, la qüestió sorgeix a causa de la manca de resposta per part de l'executiu a les anteriors peticions del grup socialdemòcrata.


LLEGIR MÉS: Govern té pendent recuperar gairebé 4 milions dels crèdits tous de la Covid-19


D'altra banda, aquest mateix dimecres, el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) ha publicat una correcció d'errata relativa a un edicte del 6 de desembre de 2023, el qual feia públic la llista d'empreses beneficiàries d'aquests crèdits. La rectificació afecta la informació del deute associat a una de les empreses, per la qual es va informar inicialment d'un deute de 588,74 euros. La correcció estableix que l'import real és de 482,30 euros, i que aquest deute va ser cancel·lat el 28 de febrer de 2024.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT