PUBLICITAT

Compositors nacionals

Landry Riba estrena el seu quart disc

El secretàri d'Estat presentarà l'àlbum el pròxim 3 d'octubre a l'Auditori Nacional d'Ordino

Per El Periòdic

Landry Riba tocant en un concert a Anyós.
Landry Riba tocant en un concert a Anyós. | ARXIU ANA

El dia 1 d'octubre del 2024 està previst el llançament del quart disc de Landry Riba, el qual porta per títol 'The Meaning of Now', segons ha informat avui a través d'un comunicat el segell andorrà SEMM Records. "Cada peça de l'àlbum ens transporta al moment precís on es va compondre i fa reviure les sensacions i els pensaments d'aquells instants", recorden des de SEMM. Tanmateix, Riba presentarà el treball en un concert que tindrà lloc el dijous 3 d'octubre a les 21.00 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.

Així, tal com afirmen des del segell, Riba va compondre aquest disc durant el mes de gener del 2022, a Islàndia, en una residència artística situada a l'extrem Oest de l'illa, al davant de Groenlàndia i als peus del glacial de Snaeffelsness durant disset dies de foscor gairebé permanent i de tempestes incessants. Val a dir que el disc, tal com s'informa, estarà disponible en vinil (que inclou també una versió CD), editat sota el segell andorrà SEMM, i es podrà escoltar a totes les plataformes de distribució en línia.

Pel que fa al concert de presentació, comptarà amb la participació de gairebé tots els músics que han participat en totes les fases de l'enregistrament, el qual permet retrobar l'essència del projecte i inclourà Jordi Claret al violoncel, Uixi Amargós a la viola, Roser Loscos i Carlos Montfort al violí, Elisa Mas, Christopher Aguilar i Marta Valero a les veus, i Landry Riba al baix elèctric, al contrabaix i a la guitarra acústica.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT