PUBLICITAT

Modalitat educativa

Llum verda a la nova unitat de Batxillerat d'Arts al col·legi Sant Ermengol

L'Ambaixada d'Espanya a Andorra comunica que el seu inici està previst per al curs 2025-2026

Per El Periòdic

Tots els alumnes procedents de centres espanyols a Andorra que van sol·licitar plaça per a 1r de batxillerat han estat matriculats al sistema educatiu espanyol.
Tots els alumnes procedents de centres espanyols a Andorra que van sol·licitar plaça per a 1r de batxillerat han estat matriculats al sistema educatiu espanyol. | Arxiu ANA

La nova unitat de batxillerat, en la modalitat d'Arts, al Col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella arribarà el curs vinent. L'Ambaixada d'Espanya a Andorra ha informat avui que la Unidad de Acción Educativa en el Exterior (UAEE) ha aprovat la creació de la nova unitat. Segons el comunicat, aquesta resolució respon a la necessitat de diversificar l'oferta educativa del sistema espanyol al Principat d'Andorra.

La nova línia de batxillerat d'Arts es farà efectiva a partir del curs escolar 2025-2026, ja que "l’alumnat interessat en aquesta modalitat ja s’ha matriculat en altres opcions o centres". Així, es permet una correcta implementació de la nova unitat en aquest termini.

L'Ambaixada també ha informat que tots els alumnes procedents de centres espanyols a Andorra que van sol·licitar plaça per a 1r de batxillerat han estat matriculats al sistema educatiu espanyol. Per al curs 2024-2025, la xarxa educativa espanyola a Andorra comptarà amb 3.060 alumnes escolaritzats, distribuïts en cinc centres: el Col·legi Espanyol María Moliner, l'Agora International School Andorra, el Col·legi Mare Janer, el Col·legi Sagrada Família i el Col·legi Sant Ermengol.

Finalment, en el comunicat, l'Ambaixada manifesta la seva satisfacció per la resolució i agraeix la col·laboració del Ministeri d'Educació i Formació Professional d'Espanya i de les autoritats andorranes en la tramitació de la sol·licitud. L'Ambaixada afirma que "aquesta nova unitat suposarà una millora de l'oferta educativa en aquest país".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT