PUBLICITAT

Millores al santuari

La impermeabilització de la coberta del Santuari nou de Meritxell tindrà un cost de 195.000 euros

La coberta presenta actualment problemes de filtracions d'aigua que cal reparar

Per El Periòdic

El Santuari nou de Meritxell.
El Santuari nou de Meritxell. | Arxiu ANA

El Consell de Ministres ha adjudicat aquest dimecres, a proposta del ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, els treballs d’impermeabilització de la coberta del Santuari nou de Meritxell, els quals tindran un cost de 195.128,22 euros. Aquesta fase dels treballs s’emmarca en el procés de rehabilitació del Santuari en el qual treballen, conjuntament, el Ministeri de Territori i Urbanisme i el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

L’adjudicació del concurs ha estat per a l’empresa Construccions Hundeka, SAU, la qual tindrà ara l’objectiu de millorar la coberta del temple dissenyat per l'arquitecte espanyol Ricardo Bofill i que actualment presenta problemes de filtracions d’aigua que cal reparar. Una actuació que s’inicia coincidint amb el cinquantè aniversari de la instal·lació de la primera pedra del nou Santuari de Meritxell. El termini d’execució previst és de 10 setmanes.

Amb l’adjudicació d’aquest dimecres s'enceten els treballs de rehabilitació d’aquest temple, la previsió dels quals es realitzar-se en diverses fases i que inclouen tant la reparació d’aspectes estructurals, com la millora de les instal·lacions elèctriques, sonores i altres aspectes decoratius i estètics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT