PUBLICITAT

Alerta sanitària

Retiren un lot de 'tinto de verano' d'una marca coneguda per risc de fragments de vidre

Govern trasllada la recomanació als clients del retorn immediat del producte al seu punt de venda

Per El Periòdic

Beguda de 'tinto de verano' servida en una copa amb gel.
Beguda de 'tinto de verano' servida en una copa amb gel. | ET

El Ministeri de Salut ha estat informat aquest matí a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos (RASFF), d’una alerta sanitària relacionada amb la possible presència de fragments de vidre al lot del producte "Tinto de Verano Limón 0,0%" de la marca La Casera, procedent d'Espanya, amb data de caducitat 18 de juliol de 2025.

Val a dir que aquest avís s'ha generat a partir dels resultats d'autocontrol de la mateixa empresa, que ha comunicat la incidència a les autoritats competents per complir amb la legislació vigent i garantir que no es posin a disposició de la població aliments no segurs. Com a mesura de precaució, el Ministeri ha requerit a  tots els establiments d’Andorra amb la seva distribució la retirada immediata d’aquest lot.

A més, es recomana a totes les persones que hagin adquirit aquest lot del producte anteriorment esmentat que s'abstinguin de consumir-lo i el retornin al punt de venda per al seu reemborsament o substitució. Cal subratllar que aquest consell només afecta el lot i la referència indicats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT