PUBLICITAT

Els Petits Cantors del Cor Nacional s'estrenen al concert de l'ONCA

  • El centre de congressos acull un grapat de corals davant una sala plena
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els Petits Cantaires Lauredians amb els Petits Cantors del Cor Nacional, ahir. Foto: ANA / N. M.

El tradicional concert de Nadal de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), va tenir lloc ahir al vespre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, i va comptar amb la col·laboració del nou Cor Nacional dels Petits Cantors.

Els Petits Cantaires Lauredians, el cor de l'Escola de Música d'Ordino, els alumnes de l'Escola de Música de la Massana, l'Aula de Cant Coral de l'Institut de Música d'Andorra la Vella i l'Espai Lauredià d'Arts Escèniques, Trivium, van ser les altres corals que van cantar davant una sala plena d'espectadors.

Els Petits Cantors del Cor Nacional es van estrenar amb ocasió d'aquest tradicional concert celebrat al Centre de Congressos de la capital degut a l'elevada participació de músics. Ho van fer de manera conjunta amb els Petits Cantaires Lauredians interpretant les cançons d'El cant del Ocells, La boîte à secrets i Es freis eid wilder, i dirigits per Òscar Sánchez.

Algunes interpretacions / L'ONCA va interpretar Sinfoniesatz en do menor de Felix Mendelssohn, mentre que el Cor de l'Escola de Música d'Ordino i alumnes de l'Escola de Música de la Massana van interpretar Els mitjons, amb text d'Olga Xirinacs

L'Aula de Cant Coral de l'Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella (10') va cantar Ya viene la vieja, una popular andalusa amb arranjament de Toni Gibert, i posteriorment Trivium, espai lauredià d'arts escèniques va interpretar Viatge en Drap, de Quico Pugès

El programa va cloure amb Nadal blanc, una nadala nord-americana d'Irving Berlin amb arranjament orquestral del director Jordi Barceló. Amb aquest acte previ al Nadal, els diferents intèrprets van poder tenir ocasió de realitzar un primer apropament a la festivitat, omplint el Centre de Congressos de tradició i alegria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT