PUBLICITAT

Campionat del món

Cardelús extreu bones sensacions dels primers entrenaments a MotorLand

El pilot andorrà, amb un 1'53.585, s'ha quedat a poc més de dos segons i mig de la volta ràpida

Per El Periòdic

El pilot Xavi Cardelús durant els entrenaments a MotorLand.
El pilot Xavi Cardelús durant els entrenaments a MotorLand. | Cardelús Racing Team

El Gran Premi d'Aragó, el qual es disputa aquest cap de setmana, ha engegat la seva programació aquest divendres amb les dues primeres sessions d'entrenaments de la categoria de Moto2, en la qual participa el pilot nacional Xavi Cardelús. La primera sortida a pista ha estat dedicada, sobretot durant el tram inicial, a prendre contacte amb el nou asfalt de MotorLand i entendre les seves característiques al ritme que la pista ha anat augmentant el seu 'grip'. En aquestes condicions, Cardelús ha marcat un 1'54.523 que l'ha deixat a 2,8 segons del millor registre de la sessió.

En la darrera sortida, el pilot ha millorat en gairebé un segon el seu millor temps, amb un 1'53.585, quedant-se a poc més de dos segons i mig de la volta ràpida, i a poques dècimes dels tres pilots que el precedeixen immediatament. A la presa de contacte amb la pista aragonesa, Cardelús ha valorat positivament la millora entre les dues sessions, així com el treball "tant amb neumàtic nou com amb neumàtic gastat".

"Encara tinc marge de millora perquè he rodat més de pressa en aquest circuit al Campionat d'Europa, però, els temps no eren una prioritat. L'important eren les sensacions i la veritat és que han estat bones", ha revelat. Cardelús també ha mencionat que durant el primer entrenament sabia què "havia de millorar de la moto" res més baixar d'ella, fet que ha assolit durant el segon. "Hem fet un bon primer pas i dissabte toca fer el següent", ha conclòs.

Per a demà quedaran definides les posicions de la graella de sortida a partir de les 13.45 hores, i la cursa començarà diumenge a les 12.15 hores (programada a 19 voltes).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT