PUBLICITAT

Pretemporada per al curs 2024/25

Roger Puig enceta els darrers dies a Xile abans de la tornada a Andorra

El tricolor tornarà el 3 de setembre havent realitzat un bloc més en la disciplina de gegant

Per El Periòdic

El tècnic Pol Aguilà i l'esquiador Roger Puig al Colorado (Xile).
El tècnic Pol Aguilà i l'esquiador Roger Puig al Colorado (Xile). | FAE

Roger Puig, qui ha entrenat a Xile des de mitjan agost incidint en les disciplines tècniques, encara la recta final després de fer dos blocs d'eslàlom i un de gegant. El tricolor tornarà al Principat el 3 de setembre havent realitzat un bloc més en la disciplina de gegant. Segons han esmentat en un comunicat emès per la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), aquest darrer està programat pels últims tres dies, on també es contempla poder afegir un entrenament de supergegant. "Del 23 de setembre al 15 d'octubre tornarem a Xile a entrenar velocitat i a més tindrem dues curses de supergegant els dies 27 i 28 de setembre", ha explicat Puig.

L'esquiador ha valorat de forma positiva els tres blocs ja complets: "Els primers blocs d'eslàlom i de gegant van ser d'introducció, amb lliure, traçat fàcil. El segon bloc d'eslàlom ja ha estat amb traçat i crono, i farem el mateix amb el segon bloc de gegant". Durant els entrenaments, els quals han comptat amb la presència del tècnic Pol Aguilà, s'han trobat en un ambient total d'esquí de competició, envoltat d'equips d'altíssim nivell. "Estem veient molts equips presents en les Copes del Món, hi ha alguns equips para, però estem repartits, alguns a Valle Nevado, altres a la Parva, nosaltres al Colorado", ha confirmat l'esportista, incidint en el fet que són estacions pròximes.

Els tricolor també estan convivint amb clubs participants en la Copa del Món d'esquí alpí, com ara el de l'estatunidenca Mikaela Shiffrin; l'equip d'homes de velocitat dels Estats Units, o l'equip eslovè. "És un bon lloc on entrenar perquè no es fan cues, pots entrenar on vulguis i hi ha una qualitat de neu molt bona perquè els hi ha nevat molt. Esperem que aquest any a Andorra sigui el mateix", ha desitjat Puig, immers en el segon bloc de gegant amb el qual tancarà 20 dies al país sud-americà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT